Dataansvar
Beskyttelse af dine data er vigtig for os. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Pjerrot Magic er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger:
Kontaktperson: Torben Østermark
Adresse: Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre
CVR: 35956271
Mobil.: 60838100 
Mail: trylleri@pjerrotmagic.dk
Netbutik: www.pjerrotmagic.dk

Behandling af persondata
Vi sikrer fair og transparent databehandling. Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender denne type data om dig
Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. Generelt indsamler vi tre typer af data:

Data i forbindelse med

  1. dit køb i netbutikken eller ved besøg på vores kontor / lager

  2. din bestilling af en eller flere af vores nyhedsmails

  3. deltagelse på et af vores kurser og andre events

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
Vi indsamler navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Formålet er at administrere den relation din ordre, dit ønske om at få nyheder tilsendt samt at deltage i event.

Vi behandler kun relevante persondata
Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål. Og det er f.eks. ikke en betingelse for køb, at man tilmelder sig nyhedsmails.

Vi behandler kun nødvendige persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift – f.eks. regnskabsdata, som skal opbevares i 5 år.

Opdatering af dine persondata
Vi ønsker, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Det er muligt for dig selv, at opdatere dine persondata løbende - dels i din konto i netbutikken og dels via dit abonnement hos Mailchimp, som vi pt. bruger i forbindelse af udsendelse af nyhedsmails. 
Du kan desuden benytte trylleri@pjerrotmagic.dk til at meddele os dine ændringer.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige
Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata
I forbindelse med en ordre i vores netbutik, bestilling af nyhedsmails elle deltagelse i events giver du dit samtykke til, vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke
Vi afslører ikke persondata om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Pjerrot Magic sælger ikke kundens navn, adresse, e-mailadresse eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Sikkerhed
Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed. Vi har vedtaget interne processer om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Dine rettigheder
Du har ret til at få adgang til dine persondata. Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om de data, vi behandler om dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet
Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Vi gør dog opmærksom på, at dette kan få indflydelse på bl.a. brug af din konto i netbutikken og tilsendelse af nyhedsmails.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata
Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. Endelig kan du til enhver tid klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. Sal, 1330 København K.

Cookies
Vores netbutiksystem PrestaShop og WordPress, hvori vores kursusside er bygget, indsamler cookies for at forbedre din brugeroplevelse, når du navigerer rundt på siden. Ud over dette bruger vi ikke selv ikke cookies til noget.

Denne politik er senest opdateret den 25. maj 2018


Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. 

Andre dage - ring 60838100
så aftaler vi et tidspunkt.
Netbutikken har åbent hele året.
 
Nyhed:
7. juni kl. 19-21 er der 2. auktion over effekter, som har tilhørt Johannes Møller. Kurt Flemming er auktionarius. Auktionen foregår på Pjerrot Magics kontor, Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Vi har købt restlageret fra det lukkede Miller Magic: masser af trick, klovnenæser, Snow powder, Stiff, diabolo, kort, trylleborde, tryllehatte og meget mere. I løbet af den kommende tid vil de forskellige varer komme i netbutikken - men hvis du mangler noget, så kontakt os!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Find de nye assortments her
og find enkeltfarver her
find Sharpies i rød og blå her