Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 14. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 21. april kl. 14.00-17.00
Onsdag 28. april kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.
Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Handels- og leveringsbetingelser

Bestilling

Bestilling foregår ved at udfylde ordreformular med alle relevante oplysninger, herunder adresse og telefonnummer.

Betaling

Betaling kan ske:

a) med Visakort, MasterCard, Maestro Debetkort, MobilPay eller ViaBill i forbindelse med bestilling. Beløbet bliver først trukket på kundens konto, når varen afsendes fra Pjerrot Magic.

b) forud ved bankoverførsel til Danske Bank reg. nr. 3409, konto 11483097 (kun danske kunder).

c) med EAN faktura. EAN nr. skrives i forbindelse med betaling i rubrikken Tilføj en besked. Vi sender efter bestillingen en EAN faktura.

Priser

Alle priser er i Danske kr. (DKK). Der tages forbehold for: Prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer & trykfejl.
Der pålægges ikke ekspeditionsgebyr.

Gavekort

Gavekort kan købes i netbutikken. Der er forskellige priser. Efter købet tilsendes gavekortet pr. e-mail. Gavekort kan anvendes af en eller flere gange og har en gyldighedsperiode på 3 år.

Forsendelse

Ved bestilling og betaling før kl. 9.00 tilstræbes brev eller pakke afsendt samme dag. I skolernes ferier må påregnes længere leveringstid: op til en uge.

Miljøvenlig pakning

Vi ønsker at være med til at skåne miljøet! Derfor sender vi i så små kasser som muligt - og så vidt muligt i genanvendt emballage.Miljøvenlig pakning

Fragt

Fragt beregnes efter varens vægt - som udregnes i netbutikken. Varer sendes fragtfrit (til nærmeste pakkeshop) i Danmark ved køb over DKK 600,00.
Varer sendes med GLS, DAO365 eller PostNord. Vær opmærksom på, at et brev med PostNord nu tager op til 5 hverdage. Oftest er det hurtigste - og i mange tilfælde også det billigste - at få tilsendt til en pakkeboks eller et udleveringssted. Sker i langt de fleste tilfælde fra dag til dag, men kan tage op til 3 dage.

Fragt til Norge

PostNord har fra 2. Januar 2017 valgt at ændre måden, hvorpå pakker til Norge bliver håndteret. I forbindelse med omlægningen har PostNord valgt at lave en ændring i indfortoldningsproceduren. Fra årsskiftet har PostNord valgt at inkludere indfortoldningsgebyret (125 DKK) af pakker til Norge i PostNords pakkepriser. 
Vi håber hurtigst muligt at finde en billigere løsning ved forsendelser til Norge.

Reklamation

Skulle der være fejl på en vare, så kontakt Pjerrot Magic pr. telefon eller mail for at aftale returnering til Pjerrot Magic. Varen vil blive repareret, byttet eller refunderet indenfor ca. 1 uge, med mindre specielle forhold skulle forekomme.

Garanti

På alle produkter leveres der 2 års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet.

Retur / Fortrydelse

Skulle du fortryde dit køb indenfor 1 måned, tilbagebetaler vi varens pris, såfremt varen returneres i original ubrudt emballage. Da det er hemmeligheden, vi sælger, er det vigtigt, at det er i ubrudt emballage. Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til sælger. Det betyder, at du må forvente at komme til at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under transporten tilbage til sælgeren. 

Returnering betales af køber. Eller kan ske ved aflevering af varen på vores adresse i Hvidovre.
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, modtages ikke.

Se i øvrigt mere på www.forbrug.dk vedr. fortrydelsesret.

Persondatapolitik

Se desuden vores persondatapolitik ved at klikke her

Der tages forbehold for fejl i netbutikken.