Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Handels- og leveringsbetingelser

Bestilling

Bestilling foregår ved at udfylde ordreformular med alle relevante oplysninger, herunder adresse og telefonnummer.

Betaling

Betaling kan ske:

a) med Visakort, MasterCard, Maestro Debetkort, MobilPay eller ViaBill i forbindelse med bestilling. Beløbet bliver først trukket på kundens konto, når varen afsendes fra Pjerrot Magic.

b) forud ved bankoverførsel til Danske Bank reg. nr. 3409, konto 11483097 (kun danske kunder).

c) med EAN faktura. EAN nr. skrives i forbindelse med betaling i rubrikken Tilføj en besked. Vi sender efter bestillingen en EAN faktura.

Priser

Alle priser er i Danske kr. (DKK). Der tages forbehold for: Prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte varer & trykfejl.
Der pålægges ikke ekspeditionsgebyr.

Gavekort

Gavekort kan købes i netbutikken. Der er forskellige priser. Efter købet tilsendes gavekortet pr. e-mail. Gavekort kan anvendes af en eller flere gange og har en gyldighedsperiode på 3 år.

Forsendelse

Ved bestilling og betaling før kl. 9.00 mandag til fredag tilstræbes pakke eller brev afsendt samme dag. Ved bestilling i weekenden sendes den efterfølgende hverdag. I uge 16 må forventes et par dages ekstra leveringstid p.g.a. delvis ferie.

 Miljøvenlig pakning

Vi ønsker at være med til at skåne miljøet! Derfor sender vi i så små kasser som muligt - og så vidt muligt i genanvendt emballage. Miljøvenlig pakning

Fragt

Fragt beregnes efter varens vægt - som udregnes i netbutikken. Varer sendes fragtfrit (til nærmeste pakkeshop) i Danmark ved køb over DKK 600,00.
Varer sendes som pakker med GLS, DAO365 eller PostNord. Vi sender ikke længere med brev med PostNord. Desværre lever de ikke op til at levere indenfor de lovede 5 hverdage - og en del gange har vi oplevet, at brevet slet ikke er kommet frem. Det er det hurtigste - og i mange tilfælde også det billigste - at få tilsendt til en pakkeboks eller et udleveringssted. Sker i mange tilfælde fra dag til dag, men kan tage op til 3 dage.

Fragt til Norge

PostNord har fra 2. Januar 2017 valgt at ændre måden, hvorpå pakker til Norge bliver håndteret. I forbindelse med omlægningen har PostNord valgt at lave en ændring i indfortoldningsproceduren. Fra årsskiftet har PostNord valgt at inkludere indfortoldningsgebyret (125 DKK) af pakker til Norge i PostNords pakkepriser. 
Vi håber hurtigst muligt at finde en billigere løsning ved forsendelser til Norge.

Reklamation

Skulle der være fejl på en vare, så kontakt Pjerrot Magic pr. telefon eller mail for at aftale returnering til Pjerrot Magic. Varen vil blive repareret, byttet eller refunderet indenfor ca. 1 uge, med mindre specielle forhold skulle forekomme.

Garanti

På alle produkter leveres der 2 års reklamationsret, med mindre producenten selv giver yderligere garanti på produktet.

Retur / Fortrydelse

Skulle du fortryde dit køb, skal det ske indenfor 14 dage fra modtagelsen af pakken. Og så har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Vi tilbagebetaler varens pris, såfremt varen returneres i original ubrudt emballage. Da det er hemmeligheden, vi sælger, er det vigtigt, at det er i ubrudt emballage. Når du fortryder et køb, er du ansvarlig for varen, indtil den når retur til os. Det betyder, at du må forvente at komme til at betale, hvis varen bliver skadet eller forsvinder under transporten tilbage til Pjerrot Magic. 

Returnering skal ske til: Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137,2, DK-2650 Hvidovre.

Porto for returnering betales af køber. Eller returnering kan ske ved aflevering af varen på vores adresse i Hvidovre. Varer der returneres med "Modtager betaler porto", modtages ikke.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen i pakkeshoppen. Dette kan KUN ske mod forudgående aftale pr. telefon eller e-mail. Husk, at hvis din vare ikke afhentes i pakkeshoppen, kan der gå flere uger, før den kommer retur til os.

Hvis du ikke henter din pakke i pakkeshoppen indenfor 14 dage, så vil pakken blive returneret til os. Du skal betale et nyt fragtbeløb, fordi vi så skal gensende pakken til dig. Hvis du ikke henter din pakke, kan det ikke betragtes som en fortrydelse af købet. Fortrydelse kan kun ske ved, at du direkte giver besked til os om, at du fortryder købet.

Når du fortryder dit køb, betaler vi varebeløbet tilbage til kortet, der blev benyttet ved betaling. Dette sker, når vi har fået varen retur og har tjekket, at varen følger reglerne for fortrydelse. Husk at lægge informationer (f.eks. kopi af fakturaen) vedr. vare og fortrydelse med i den returnerede pakke.

Se i øvrigt mere på www.forbrug.dk vedr. fortrydelsesret.

Persondatapolitik

Se desuden vores persondatapolitik ved at klikke her

Der tages forbehold for fejl i netbutikken.