Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Nissemor og nissefar

Nissemor og nissefar Forstør

Ny vare

Nissemor og nissefar er jule-varianten af de hoppende kaniner til de mange, der laver juleshows. I en super Pjerrot Magic kvalitet (egen ide og produktion) - og nu i NYT FLOT DESIGN. Dette trick er nærmest et "must" for enhver juletroldmand. Nissemor og nissefar.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

1 500,00 DKK inkl. moms

Nissemor og nissefar er jule-varianten af de hoppende kaniner til de mange, der laver juleshows. I en super Pjerrot Magic kvalitet (egen ide og produktion) - og nu i NYT FLOT DESIGN. Dette trick er nærmest et "must" for enhver juletryllekunstner.
Nissemor og nissefar bor i hver sin skorsten. De er begge meget nysgerrige og vil begge gerne se, hvordan den anden bor. Du får nissemor og nissefar til at bytte plads i deres skorstene, og du får dem til at hoppe tilbage igen. Det imponerer ikke tilskuerne, der aldrig fik lov til at se, at figurerne virkelig byttede plads. Bare rolig - du gør det igen, men kommer "helt tilfældigt" til at vende skorstenene om. Tilskuerne påstår nu, at der på bagsiden af nissemor er et billede at nissefar og på bagsiden af nissefar er et billede af nissemor. Du sætter nu skorstenene over dem igen og drejer dem rundt. Nu er det nok for tilskuerne. De kræver højlydt at se bagsiden af både nissemor og nissefar - og ikke noget med at sætte skorstenene over, når du vender dem. Du er ikke meget for at vende dem om, men til sidst overgiver du dig og vender dem om. Og woouw - bagsiderne forestiller et par flot pyntede juletræer med gaver under. Så er det rigtig jul!
Pjerrot Magic sværhedsgrad: 1 (men giv dig tid til at få 100% underholdning ud af denne pragtfulde rekvisit).

30 andre produkter i den samme kategori: