Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Deland's Marked Deck

Deland's Marked Deck Forstør

Ny vare

Deland's Marked Deck er kendt for at være de bedste mærkede kort i verden. 

TRICK:
Der er mange muligheder med dette geniale kortspil. Kortene er mærkede og er samtidig stripperkort. Det betyder, at du nemt kan finde et valgt kort i spillet.

Kortene er også.....

Flere detaljer

På lager

120,00 DKK inkl. moms

Deland's Marked Deck er kendt for at være de bedste mærkede kort i verden. 

TRICK:
Der er mange muligheder med dette geniale kortspil. Kortene er mærkede og er samtidig stripperkort. Det betyder, at du nemt kan finde et valgt kort i spillet.

Kortene er også lagt i en bestemt orden, så du kan fortælle placeringen af et bestemt kort - enten i bunden eller på et bestemt sted i bunken. Eller hvis du lader en tilskuer frit dele bunken, kan du kan vide, hvor mange kort der ligger i hver.

HISTORIE:
Theodore DeLand opfandt mange fantastiske kort trick mellem 1906 og 1915; herunder Marked Deck, Nifty Deck og Card Locator. I 1919 lavede Adams en aftale med DeLand og begyndte at producere hans trick med stor succes, som stadig fortsætter i dag.

Kortene er i poker størrelse. Du får forklaring på engelsk + et link til en video forklaring, så du hurtigt kan lære nogle af mulighederne med disse fantastiske kort.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: