Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Passe Passe Dice

Passe Passe Dice Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren lægger en stor terning ned i en høj hat. Derefter rækker han hånden gennem de to firkantede rør, hvilket beviser, at de er helt tomme. Han tager terningen op fra hatten, placerer den på bordet, og dækket den med det første rør. Efter et øjeblik løfter....

Flere detaljer

Ikke på lager - leveringstid 1-4 uger

595,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren lægger en stor terning ned i en høj hat. Derefter rækker han hånden gennem de to firkantede rør, hvilket beviser, at de er helt tomme. Han tager terningen op fra hatten, placerer den på bordet, og dækket den med det første rør. Efter et øjeblik løfter han igen dette rør, og terningen er forsvundet. Han sætte det første rør ned igen og løfter rør nr. 2. Terningen er nu under dette rør i stedet. Han sætter rør nr. 2 ned over terningen igen, og når han lidt efter løfter det, er terningen forsvundet, og røret kan vises tomt. Terningen er på mystisk vis sprunget over under rør nr. 1 igen. Til sidst forsvinder terningen endnu en gang og ender på magisk vis i den høje hat!
 
Rørene måler 9,5 cm på hver led og er ca. 18 cm høj.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: