Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Houdini's 100$ Bill Escape

Houdini's 100$ Bill Escape Forstør

Ny vare

Du låner en 100 kr. seddel af en tilskuer. Han skriver sit navn på den, og den foldes sammen og lægges ind under et tørklæde. Tørklædet gives til tilskueren, som med to fingre skal holde tørklædet. Han holder på pengesedlen, som er...

Flere detaljer

På lager

395,00 DKK inkl. moms

Du låner en 100 kr. seddel af en tilskuer. Han skriver sit navn på den, og den foldes sammen og lægges ind under et tørklæde. Tørklædet gives til tilskueren, som med to fingre skal holde tørklædet. Han holder på pengesedlen, som er under tørklædet. Du tager fat i et af hjørnerne af tørklædet og river det ud af tilskuerens hånd. Pengesedlen er forsvundet. Du beder tilskueren om at gå over til dit tryllebord, som du ikke har nærmet dig under hele nummeret. Han skal nu åbne den trææske, som står på bordet. Inden i den er der en ny æske. Han bliver ved med at åbne æskerne, og i den femte æske der åbnes er tilskuerens pengeseddel. Den hældes ud af æsken og tilskueren kontrollerer, at det er hans seddel med hans autograf på. 

Forklaring på dansk og engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: