Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Card in Balloon

Card in Balloon Forstør

Ny vare

Her er en enkel version af det altid populære trick "Kort i ballon". Du låner et spil kort og beder en tilskuer vælge et kort. Tilskueren mærker sit kort, f.eks. med sin underskrift, og lægger kortet tilbage i kortspillet, som du derefter blander. Du placerer kortspillet.....

Flere detaljer

På lager

325,00 DKK inkl. moms

Her er en enkel version af det altid populære trick "Kort i ballon". Du låner et spil kort og beder en tilskuer vælge et kort. Tilskueren mærker sit kort, f.eks. med sin underskrift, og lægger kortet tilbage i kortspillet, som du derefter blander. Du placerer kortspillet i en holder. Derefter puster du en ballon op og sætter den fast øverst i den runde holder. Pludselig sprænger ballonen - og det valgte kort sidder, hvor ballonen før sad. Godt funktionelt apparat og let at udføre.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: