Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

The Ultimate Gaff Deck Kit

Nedsat pris! The Ultimate Gaff Deck Forstør

Ny vare

The Ultimate Gaff Deck indeholder 56 Bicycle specialkort til at udføre mindst de 13 tricks, som er forklaret i detaljer på DVD'en. Tilskuere vil blive overrasket, når de ser dig skubbe grænsen for korttrick.

Se video og kort beskrivelse af de 13 trick nedenfor!

Flere detaljer

På lager

295,00 DKK inkl. moms

-80,00 DKK

375,00 DKK inkl. moms

The Ultimate Gaff Deck Kit indeholder
56 Bicycle specialkort
Instruktions DVD 
Trykt oversigt over alle kortene
Bonus special effekt

Liste over effekter, som bliver forklaret på den medfølgende DVD:

The Ultimate Gaff Deck
The Ultimate Gaff Deck indeholder 56 Bicycle specialkort til at udføre mindst de 13 tricks, som er forklaret i detaljer på DVD'en. Tilskuere vil blive overrasket, når de ser dig skubbe grænsen for korttrick.
 
Full Deck Color Change
En tilskuer vælger et kort og ser derefter, at det er forsvundet i bunken. Du kan derefter afsløre deres valgte kort ved, at det er det eneste med en anden farve på bagsiden. Som om dette ikke er imponerende nok, er hele kortspillet forvandlet til at have samme farve på bagsinden som det valgte kort.
  
Single Card Color Change
Nogle gange er to ikke bedre end én. En simpel farveændring af bagsiden af et kort valgt af en tilskuer - og derefter tilbage til samme farve som kortspillet, vil få ham til at måbe.

50/50
Forbløf tilskuerne ved at vise dem to kort. Placeret det ene bag din ryg. Bed en af tilskuerne gætte, hvilket kort der ligger tilbage foran dem ... men de vil aldrig gætte rigtigt, uanset hvor mange gange de forsøger.
Magic Card Merge
Et kort sammensmeltning, der vil overraske alle - og med et twist. På magisk vis trækker du et valgt kort fra midten af kortspillet og op til toppen. Dette kort er til stor overraskelse det valgte tegn-kort, og derefter smelter det sammen med et andet underskrevet kort. Overraskende.

Follow the Leader
Ikke bare et sjovt barndomsspil, men til dette tryllenummer bruges fire bunker med fire kort med ét es i hver bunke. Du er jo tryllekunstner, og derfor vil du langsomt få esset til at forsvinde fra tre af bunkerne. Disse esser må være et eller andet sted, ikke sandt? Overrask dit publikum ved at lade dem alle komme frem på mystisk vis i den fjerde bunke.

Crazy Aces
Perfekt til den tvivlende Thomas i dit publikum. Til dit publikums store overraskelse - vil to talkort og to esser gentagne gange skifte frem og tilbage i din tilskuers hænder.
Chase the Ace
Uoverensstemmelse er ikke altid dårligt i trylleri. Dit publikum vil blive forvirret, når de forsøger at følge esset - bare for til at erkende, at det hele tiden skifter position. Men det, der virkelig giver et kick, er finalen. Den vil de ikke glemme.
Baseret på Rob Stiffs Chase The Ace og DeLands Pick It Out.

Queens Gone Wild
Vildt underholdende: otte stk. spar ni med en hjerter dame placeres på bordet. Én efter én forvandler hjerter dame de andre kort til damer.

Fleeing Queens
Bare to kortbunker - fire damer og fire andre kort. En efter en vil damerne flygte over til den anden bunke. Når tilskueren vender alle kortene om, vil de se, at alle har forvandlet til damer. Det vil ikke være nemt for dem at finde ud af det trick.

Trading Kings
Et mind game. Få en tilskuer til frit at vælge en rød og en sort konge. Du viser, at disse kort har byttet plads i to bunker med forskellige farver. Som om dette ikke var tricky nok, afslører du, at disse konger var de eneste to konger, de kunne have tænkt på - fordi alle andre kort er blanke. 
Denne effekt er baseret på Parade of the Kings og Any Queen Called For fra Davenports.

Money Monte
En monte rutine med et twist. Det overraskende slutning vil få dine tilskuere til at gætte og gætte.....

Itsy Bitsy Spider
Sjovere end børnerimene fra din barndom. I dette trick viser du fire kort med edderkopper på forsiden. Derefter forsvinder edderkopperne fra alle kortene - og kun spindet bliver tilbage. Regn er ikke nødvendig.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: