Nedsat pris! Pirate Monte Forstør

Pirate Monte

Ny vare

Den klassiske gamblerhistorie er blevet udviklet til en unik piratrutine. Vis tre kort med et skattekort på bagsiden. To af kortene har et sørøverflag på forsiden og den tredje en skattekiste. Mens tryllekunstneren blander kortene langsomt, hvilket gør det oplagt, hvor skatten er, fortæller han historien om et møde med en pirat, der gav ham en chance for at vinde skatten. Uanset hvor fair.....

Flere detaljer

På lager

221,25 DKK inkl. moms

-25%

295,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Den klassiske gamblerhistorie er blevet udviklet til en unik piratrutine. Vis tre kort med et skattekort på bagsiden. To af kortene har et sørøverflag på forsiden og den tredje en skattekiste. Mens tryllekunstneren blander kortene langsomt, hvilket gør det oplagt, hvor skatten er, fortæller han historien om et møde med en pirat, der gav ham en chance for at vinde skatten. Uanset hvor fair og langsomt kortene bliver flyttet, er skatten aldrig, hvor den bør være! "Øv. . . du snyder mig? Hvor er skatten skjult?" er alt, hvad publikum kan sige. Grunden til, at skatten ikke kan findes, er, at den er beskyttet af piraten Loose Tooth Louie! Billedet af Louie vises, og du viser en overraskende afslutning!

Pirate Monte er et sjov trick for alle aldre, men det er mere end det klassiske gamblerspil. Der er fire andre ideer til rutiner, og flere bonussidéer medfølger og gør dette til et reelt skatkammer af tricks.
Leveres med specielt trykte kort, kortholder og DVD.

Tricket er også kendt som Color Monte. Men her er det i en piratversion.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- og ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.

Nyhed

Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Sete varer