Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Chinese Linking Rings - Eco

Chinese Linking Rings - Eco Forstør

Ny vare

Dette er et klassisk sæt af de kinesiske ringe - med otte ringe. Du kan bruge alle otte ringe, eller hvis du foretrækker det - blot tre eller fem. Effekten er meget velkendt: ringene bliver vist adskilt, og derefter er de magisk bundet sammen på forskellige måder. Og derefter er de adskilt fra hinanden igen. Alt dette lige foran tilskuerne forvirrede øjne....
Fås i 2 størrelser: 20 cm og 30 cm.

Flere detaljer

På lager

225,00 DKK inkl. moms

Dette er et klassisk sæt af de kinesiske ringe - med otte ringe. Du kan bruge alle otte ringe, eller hvis du foretrækker det - blot tre eller fem. Effekten er meget velkendt: ringene bliver vist adskilt, og derefter er de magisk bundet sammen på forskellige måder. Og derefter er de adskilt fra hinanden igen. Alt dette lige foran tilskuerne forvirrede øjne.
 
Disse ringe er "øko" i den forstand, at de sælges meget billigt. Deres stærke side er prisen. De er ideelle for dem, der ønsker for første gang at forsøge sig med denne vidunderlige effekt og som ikke har den perfekte kvalitet af ringe som deres højeste prioritet.  Små skønhedsfejl, såsom ridser eller synlige svejsning af ringene, ødelægger ikke præsentation af effekten og er ikke synlige for publikum.

Få dette sæt til en utrolig pris!
 
Gode både til scene og salon shows. 
Fremstillet i metal, der giver en dejlig ringende lyd, når de rammer hinanden.
Fås i 2 størrelser: 20 cm og 30 cm. Tykkelsen er ca 7 mm.

30 andre produkter i den samme kategori: