Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Okito Box

Okito Box Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren placerer nogle mønter i Okito Boxen og sætter låget på. Han sætter den lukkede boks på bagsiden af hånden og med et let tryk på låget falder mønterne straks ud på bordet - og er trængt igennem både boksen og hånden! Når han åbner Okito Boxen er....

Flere detaljer

På lager

165,00 DKK inkl. moms

EFFEKT 1: Tryllekunstneren placerer nogle mønter i Okito Boxen og sætter låget på. Han sætter den lukkede boks på bagsiden af hånden og med et let tryk på låget falder mønterne straks ud på bordet - og er trængt igennem både boksen og hånden! Når han åbner Okito Boxen er den tom!
 
EFFECT 2: Tryllekunstneren lægger en eller flere mønter ned i boksen og lukker den. Han sætter derefter den lukkede boks på bordet og tager den anden hånd ned under bordet. Straks trænger mønterne igennem boksen og bordet og lander i hånden på tryllekunstneren. Når han åbner Okito Boxen er den tom!
 
Fylder næsten ingenting. Let af have i lommen.
Boksen kan undersøges af publikum.
Boksen har en diameter på 3 cm - og med låget på 1,4 cm høj.
Boksen har en perfekt størrelse 5 kroner (men passer til alle danske mønter), og kan indeholde op til fire mønter (medfølger ikke).
Med denne fantastiske boks vil du være i stand til at præsentere både meget lette og senere sværere rutiner i forhold til dit niveau.
De grundlæggende effekter, som er beskrevet ovenfor, er blot et par eksempler på potentialet med Okito Boxen. I masser af bøger og dvd'er kan du finde andre rutiner, præsentationer og effekter, som kan laves med Okito Boxen.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også