Bicycle - Fruit Forstør

Bicycle - Fruit

Ny vare

Dette nye og meget unikke Bicycle kortspil har det hele: det er lærerigt, farverigt, godt til både voksne og børn. Det er magisk, udstråler sundhed og er forskelligt fra andre kortspil!
 
Det er lærerigt: tænk bare på, hvor mange frugter du lige kan komme i tanke om ... måske 10 ... eller 20? Med dette kortspil vil du lære omkring 52 forskellige frugter, fra de mest almindeligt kendte....

Flere detaljer

På lager

125,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Dette nye og meget unikke Bicycle kortspil har det hele: det er lærerigt, farverigt, godt til både voksne og børn. Det er magisk, udstråler sundhed og er forskelligt fra andre kortspil!
 
Det er lærerigt: tænk bare på, hvor mange frugter du lige kan komme i tanke om ... måske 10 ... eller 20? Med dette kortspil vil du lære omkring 52 forskellige frugter, fra de mest almindeligt kendte til nogle, du måske aldrig har drømt om, og de vil overraske dig.
 
Det er farverigt: sjældent er et så farverigt og iøjnefaldende kortspil kommet på markedet. Bagsiden af ​​kortene er standard Bicycle Rider Back design - og har en smuk "natur" grøn farve. Kortene har attraktive og originale farver: i rød, grøn, lilla og gul. Og på hver af de 52 kort er der en forskellig frugt i fuldfarve.
 
Det er godt til både voksne og børn: den meget enkle layout på kortene vil gøre, at et kort let huskes både voksne og børn ... og hvis de glemmer værdien af ​​kortet, husker og genkender de sikkert ... frugten af ​​kortet!
 
Det er magisk: Ud over at udføre dine sædvanlige korttricks med forskellige "twist", giver af dette kortspil, som en ekstra bonus, nogle specialkort, så du kan: tage et bid af billedet æblet, ændre en fersken til jordbær og ændre billedet af et jordbær til et rigtigt jordbær!
 
Det udstråler sundhed: Alle ved, at frugt er godt for dig. Disse kort vil opflamme interessen for frugt både for voksne og børn. Og vil hjælpe med til at de ønsker at sætte tænderne i en af de sunde frugter. 
 
Vælg et kort ... og spis frugten!
 
Kortspillet er poker størrelse og har den sædvanlige gode Bicycle kvalitet.
Der medfølger tre ekstra specialkort og en flot frugt joker, så du kan udføre "saftige" tryllerutiner.

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

DELVIST FERIE
I dagene 21.-28. januar holder vi delvist ferie. Vi ekspederer ordrer fra nebutikken, men der må påregnes et par dages ekstra leveringstid. Ring hvis noget skal hurtigt frem. Vi har desværre ikke mulighed for at holde åbent onsdag den 23. januar til sædvanlig tid.

Fri fragt
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. Og heller ikke på onsdag den 23. januar!

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer