Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Ons. 27/10 kl. 14.00-17.00
Ons. 3/11 kl. 14.00-17.00
Ons. 10/11 kl. 14.00-17.00
Ons. 17/11 kl. 14.00-17.00
Ons. 24/11 kl. 14.00-17.00
Ons. 1/12 kl 14.00-17.00

Vi har også åbent på andre tidspunkter. Du kan ringe el. sende sms på 60838100 og aftale tid.

Netbutikken er naturligvis altid åben!  

    

Mest solgte

AmazeBox - Mark Shortland

AmazeBox Forstør

Ny vare

AmazeBox af - Mark Shortland. En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som  effekten. "AmazeBox" er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer ... men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange......

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

425,00 DKK inkl. moms

AmazeBox af Mark Shortland. En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som effekten. "AmazeBox" er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer ... men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange forskellige ting, uden at du rører den. Ingen elektronik. Faktisk er metoden nærmest relateret til origami.

Forestil dig dette: Du beder alle i publikum om at skrive deres yndlingssang ned (eller et trescifret tal, eller hvad som helst, du vil) på et ark papir og lægge det i papkassen, som står forrest på ​​scenen. Kassen er aldrig ude af syne, og ingen rører den. I løbet af showet beder du en tilskuer om at gå hen til kassen og åbne den, og tage et tilfældigt ark papir. I forbindelse med åbningen af ​​kassen tager tilskueren en yndlingssang eller et tal eller..... Derefter kan du senere i showet bruge de informationer, som tilskuerne har skrevet.

Mentalister vil straks se de mange muligheder, som denne lille boks giver. Den er let (af karton), kan dekoreres eller er let at resette. Det er muligvis den eneste effekt, vi har produceret, der er nemmere end let. Tilskueren lægger papirerne i boksen - og du rører ikke engang boksen foran publikum.

Vi er meget begejstret for denne utrolige boks og den opfindsomhed med idéen om, hvordan kassen er designet og foldet - hvilket betyder, at effekten sker helt automatisk. Effekten kan ikke mislykkes, og den er umulig at gennemskue. Det er en sjov effekt, som involverer publikum - og fagfolk vil opleve dette trick uvurderligt. Vi er taknemmelige for det gode samarbejde med den kreative Mark Shortland for dette spændende trick.

Fra Vanishing Inc. Magic.

Du får AmazeBox sammenfoldet - og kan selv samle den. Og du får 35 min. instruktion og idéer som download.

"Mark Shortland har skabt en genial og uforskammet løsning på et ældgammelt problem. Har et naturligt udseende, ingen rører tricket undervejs, og den er nem at bruge. Denne boks kan være lige, hvad du leder efter."
- Luke Jermay

"AmazeBox er enormt praktisk, og er så genial som de bedste Tenyo-effekter, men et trick, der ser helt normalt ud i et sceneshow"
- Joshua Jay

"Jeg har aldrig været så begejstret for et magisk hjælpemiddel i min karriere!"
- Kyle Marlett

"Jeg bruger AmazeBox i mit show. Så snart jeg så den, vidste jeg, at enhver mentalist og tryllekunstner kunne gøre brug af den i deres show!"
- Andi Gladwin

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: