Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Onsdag 19/6 kl. 14.00-16.30
Onsdag 26/6 kl. 14.00-17.00
Mandag 1/7 kl. 12.00-15.00
Onsdag 3/7 kl. 14.00-17.00

Ellers mandag til fredag efter aftale - ring 60838100

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferier vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

    

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

AmazeBox

AmazeBox Forstør

Ny vare

En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som  effekten. "AmazeBox" er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer ... men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange......

Flere detaljer

På lager

425,00 DKK inkl. moms

En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som  effekten. "AmazeBox" er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer ... men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange forskellige ting, uden at du rører den. Ingen elektronik. Faktisk er metoden nærmest relateret til origami.

Forestil dig dette: Du beder alle i publikum om at skrive deres yndlingssang ned (eller et trescifret tal, eller hvad som helst, du vil) på et ark papir og lægge det i papkassen, som står forrest på ​​scenen. Kassen er aldrig ude af syne, og ingen rører den. I løbet af showet beder du en tilskuer om at gå hen til kassen og åbne den, og tage et tilfældigt ark papir. I forbindelse med åbningen af ​​kassen tager tilskueren en yndlingssang eller et tal eller..... Derefter kan du senere i showet bruge de informationer, som tilskuerne har skrevet.

Mentalister vil straks se de mange muligheder, som denne lille boks giver. Den er let (af karton), kan dekoreres eller er let at resette. Det er muligvis den eneste effekt, vi har produceret, der er nemmere end let. Tilskueren lægger papirerne i boksen - og du rører ikke engang boksen foran publikum.

Vi er meget begejstret for denne utrolige boks og den opfindsomhed med idéen om, hvordan kassen er designet og foldet - hvilket betyder, at effekten sker helt automatisk. Effekten kan ikke mislykkes, og den er umulig at gennemskue. Det er en sjov effekt, som involverer publikum - og fagfolk vil opleve dette trick uvurderligt. Vi er taknemmelige for det gode samarbejde med den kreative Mark Shortland for dette spændende trick.

Fra Vanishing Inc. Magic.

Du får AmazeBox sammenfoldet - og kan selv samle den. Og du får 35 min. instruktion og idéer som download.

"Mark Shortland har skabt en genial og uforskammet løsning på et ældgammelt problem. Har et naturligt udseende, ingen rører tricket undervejs, og den er nem at bruge. Denne boks kan være lige, hvad du leder efter."
- Luke Jermay

"AmazeBox er enormt praktisk, og er så genial som de bedste Tenyo-effekter, men et trick, der ser helt normalt ud i et sceneshow"
- Joshua Jay

"Jeg har aldrig været så begejstret for et magisk hjælpemiddel i min karriere!"
- Kyle Marlett

"Jeg bruger AmazeBox i mit show. Så snart jeg så den, vidste jeg, at enhver mentalist og tryllekunstner kunne gøre brug af den i deres show!"
- Andi Gladwin

30 andre produkter i den samme kategori: