Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Die Box - terningkassen

Die Box - terningkassen Forstør

Ny vare

EN KLASSIKER - Ny version.
Tryllekunstneren tager en stor terning op af sin hat eller en pose, som står på bordet, og lægger den ind i det ene af to rum i den røde kasse. Tryllekunstneren påstår, at han har tryllet terningen væk. Han åbner lågen og viser rummet tomt. Publikum hørte tydeligt at det gled over....

Flere detaljer

På lager

995,00 DKK inkl. moms

EN KLASSIKER - Ny version.
Tryllekunstneren tager en stor terning op af sin hat eller en pose, som står på bordet, og lægger den ind i det ene af to rum i den røde kasse. Tryllekunstneren påstår, at han har tryllet terningen væk. Han åbner lågen og viser rummet tomt. Publikum hørte tydeligt at det gled over i det andet rum, for der var et tydeligt bump da den landede der. Tryllekunstneren lukker lågen igen og vipper kassen og endnu et bump høres. Han viser det andet rum tomt. Publikum har luret, at den bare køre fra det ene rum over i det andet. Dette gøres så længe det kan bære. Til sidst åbnes alle fie låger på kassen og den er helt tydeligt tom. Terningen genfindes i tryllekunstnerens hat eller posen, som stod på bordet.

30 andre produkter i den samme kategori: