Cubic by Francis Menotti

Ny vare

I Cubic kombinerer Menotti det bedste med trylleri med Rubiks Cube med ... The Magic Square, og resultatet er en virkelig flot rutine, der er velegnet både til close up som til scene.

Du viser en terning med forskellige tal på hvert af de farvede kvadrater. Du beder en hjælper om at blande terningen så meget, som han vil, og alligevel forudsiger du helt nøjagtigt antallet af ...

Flere detaljer

På lager

450,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Vi synes godt om Francis Menotti. Han finder på trick, som andre ikke har kunnet finde på, og hans effekter er altid spændende for publikum.

I Cubic kombinerer Menotti det bedste med trylleri med Rubiks Cube med ... The Magic Square, og resultatet er en virkelig flot rutine, der er velegnet både til close up som til scene.

Du viser en terning med forskellige tal på hvert af de farvede kvadrater. Du beder en hjælper om at blande terningen så meget, som han vil, og alligevel forudsiger du helt nøjagtigt antallet af kombinationer. Metoden er raffineret, og den specielle gimmick, som du nemt sætter på og tager af terningen. Terningen kan gives ud til tilskuerne til undersøgelse.

Francis Menotti overrasker sine tilskuere med Cubic. På den 42 minutter lange instruktionsvideo underviser han dig i mange detaljer om effekten og de mange måder, du kan få den til at passe ind i en længere rutine med Rubiks Cube. Det kræver ikke stor dygtighed med tal eller Rubiks Cubes for at lave dette nummer. Den specielle gimmick gør det meste af arbejdet for dig.

Der medfølger ikke et spil kort eller en blok.

Terningen måler 7,2 x 7,2 x 7,2 cm.

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid

Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier.

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.

Nyhed

Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460

Trylledag for børn og juniorer lørdag 23/3 - flere informationer og tilmelding her

Sete varer