Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Jumping Silk on Rope

Jumping Silk on Rope Forstør

Ny vare

Dette trick ligner den populære Monkey Bar effekt. Du viser et rødt reb med tre gule knuder. Der er et tørklæde bundet med en af knuden på højre side af rebet. Du tager rebet om bag ryggen, og tørklædet er hoppet til knuden i venstre side. Du taget det igen bag ryggen, og tørklædet er....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

55,00 DKK inkl. moms

Dette trick ligner den populære Monkey Bar effekt. Du viser et rødt reb med tre gule knuder. Der er et tørklæde bundet med en af knuden på højre side af rebet. Du tager rebet om bag ryggen, og tørklædet er hoppet til knuden i venstre side. Du taget det igen bag ryggen, og tørklædet er nu hoppet tilbage til knuden i højre side. Du fortsætter med dette nogle gang. Publikum vil råbe til dig, at du bare vender rebet, så det ser ud til, at tørklædet sidder på den modsatte ende. Du er ikke helt tilfreds med, at de tror, du snyder og tager rebet om bag ryggen igen. Denne gang er tørklædet så til alles overraskelse hoppet til knuden i midten.

Nummeret kan bruges overfor en større gruppe, men fylder ikke meget, så du kan have det i lommen. Selvom tricket er selvvirkende, er det en overraskende effekt - og givet et godt grin!

Og du kan straks give alt til publikum, og de kan undersøge rebet, tørklædet og knuderne. Du modtager det specielle reb, tørklæde og forklaring på engelsk.

Her kan du se, hvordan David Ginn bruger denne effekt.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: