Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Pelle Kanin

Pelle Kanin Forstør

Ny vare

Du viser en rød ramme med et billede af Pelle Kanin, en rigtig tryllekanin. Han forvandles fra hvid til brun og til hvid igen. Men publikum har gennemskuet dig. Du vender bare rammen om, mens du har den bag din ryg. Men, mon det er det, der sker. Du viser bagsiden af rammen - og her ser alle ryggen af den....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

135,00 DKK inkl. moms

Du viser en rød ramme med et billede af Pelle Kanin, en rigtig tryllekanin. Han forvandles fra hvid til brun og til hvid igen. Men publikum har gennemskuet dig. Du vender bare rammen om, mens du har den bag din ryg. Men, mon det er det, der sker. Du viser bagsiden af rammen - og her ser alle ryggen af den hvide kanin. Og når du vender rammen igen - ja, så er det ikke bare publikum, der er et stort spørgsmålstegn. Der er også et stort spørgsmålstegn på rammen!

Pelle Kanin er oprindelig lavet af Egelo i Norge. Siden er tricket lavet af bl.a. Fun Incorporated i USA. Den kendte børneentertainer David Ginn er en af dem, der har været med til at gøre dette trick kendt.

Tricket er også kendt under navnet Hocus Pocus Hare.

Her kan du se, David Ginn præsentere tricket:

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: