Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Top Color Force

Top Color Force Forstør

Ny vare

Top Color Force er en enkel, men effektiv farveforcering med en lille legetøjstop. Du kan selv bestemme dem farve, der skal forceres - endda lige foran publikum, og du kan ændre det så ofte, du ønsker. Derfor kan du gentage effekten overfor de samme tilskuere....

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Top Color Force er en enkel, men effektiv farveforcering med en lille legetøjstop. Du kan selv bestemme dem farve, der skal forceres - endda lige foran publikum, og du kan ændre det så ofte, du ønsker. Derfor kan du gentage effekten overfor de samme tilskuere.
Den lille legetøjstop (ca 5 cm i diameter) har seks farvede pletter. Du får en tilskuer at dreje den, og når den stopper, vender den forcerede farve nedad - helt under din kontrol.
Eller du kan i stedet bruge den øverste farvede plet, hvis du foretrækker dette (altså den øverste plet, når toppen hviler på siden).Fordi det er så nem at indstille, kan du "demonstrere" med en eller to spins, at en tilfældig anden farve bliver valgt hver gang den drejes.

Du kan bruge dem som forudsigelse, så du kan gentage effekten et par gange med forskellige resultater hver gang. For eksempel vil "toppen komme til hvile med den hvide plet nedad....

Denne legetøjstop kan også anvendes sammen med andre trick f.eks. til at forcere en farve, hvis du bruger Mental Epic

Det medfølger forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også