Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Loops New Generation af Yigal Mesika

Loops New Generation af Yigal Mesika Forstør

Ny vare

Loops® er et vidunderligt hjælpemiddel. Du kan få en lånt ring eller pengeseddel til at svæve. Og du vil være i stand til at få andre dagligdags genstande til at svæve. Og Loops er stærke nok til at flytte genstande som sølvtøj og solbriller. Der en næsten uendelige muligheder med Loops...... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

100,00 DKK inkl. moms

Loops® er et vidunderligt hjælpemiddel. Du kan få en lånt ring eller pengeseddel til at svæve. Og du vil være i stand til at få andre dagligdags genstande til at svæve. Og Loops er stærke nok til at flytte genstande som sølvtøj og solbriller. Der en næsten uendelige muligheder med Loops. Det tager kun få sekunder at forberede sig ... Og det er nemt at udføre.
Loops® er et af de mest alsidige, praktiske og kraftfulde opfindelser i trylleriets historie. 
Bruges af førsteklasses tryllekunstnere som David Blaine, Cyril og Dynamo. Opfundet af geniet Finn Jon. Yigal Mesika har forbedret Loops til at være denne fantastiske effekt..

Bedre end nogensinde
Tidligere var der 5 Loops i en pakke - nu får du 8 Loops. I mange års er der lavet forbedring af Loops styrke, størrelse og usynlighed. Så nu er kvalitetet meget høj.

Patenteret Loopsaver
Loopssaver beskytter dine Loops fra enhver form for pres eller skade. Du behøver ikke bekymre dig om, at styrken af Loops reduceres på grund af den unikke patenterede Loopsaver. Den er også designet, så du kan få fat på dine Loops hurtigst og nemt.
Du får:
Et sæt med 8 Loops, den patenterede Loopsaver og link til en 20 minutters video med præsentation og forklaringer. Yigal Mesika underviser i 4 fantastiske effekter: Mesika Haunted Deck, Animeret Gaffel, Spinning Gaffel og Flydende Bill. Desuden viser han flere tips og finesser på videoen.
NB: Der er 2 udgaver. Den ene med 7 Loops og den anden med 8 Loops.

Loops bliver lavet i USA.

"Extraordinary power at your fingertips"
-Cyril

"The ultimate secret power... I never leave home without it"
-Dynamo

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: