Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Drawer Box - mini

Drawer Box - mini Forstør

Ny vare

En drawer box eller en kartotekskasse er en klassiker i trylleri. Den kan bruges til mange forskellige trick. Du kan trylle en ting frem, få den til at forsvinde, ændre farve eller lignende. Først viser du skuffen tom - lukker skuffen - og når du åbner den, har du tryllet en ting frem. Denne miniudgave kan du trylle en mønt.....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

45,00 DKK inkl. moms

En drawer box eller en kartotekskasse er en klassiker i trylleri. Den kan bruges til mange forskellige trick. Du kan trylle en ting frem, få den til at forsvinde, ændre farve eller lignende. Først viser du skuffen tom - lukker skuffen - og når du åbner den, har du tryllet en ting frem. Denne miniudgave kan du trylle en mønt frem eller et stykke slik til fødselsdagsbarnet. Du kan også trylle et visitkort eller en pengeseddel frem. Der er en del muligheder selv med denne lille boks.

Effekten er nem at lave - og hurtig at lære. Der medfølger detaljeret forklaring på engelsk. Lavet i USA af FUN Incorporated.

Den er sort med rød bagside og rødt håndtag. Den er 10 x 4,4 x 2,5 cm.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: