Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Møntveksleren

Møntveksleren Forstør

Ny vare

Du viser møntveksleren tom fra alle sider. Du siger en kort trylleformular, og du har fremtryllet en mønt. Men dette lille hjælpemiddel er kendt som møntveksleren. Så du anbringer f.eks. en dansk 1 krone i det lille rum i hylsteret. Og så snart du siger en trylleformular, har den forvandlet sig til en 50 Euro Cent....

Flere detaljer

På lager

25,00 DKK inkl. moms

Du viser møntveksleren tom fra alle sider. Du siger en kort trylleformular, og du har fremtryllet en mønt. Men dette lille hjælpemiddel er kendt som møntveksleren. Så du anbringer f.eks. en dansk 1 krone i det lille rum i hylsteret. Og så snart du siger en trylleformular, har den forvandlet sig til en 50 Euro Cent.
Du kan naturligvis også trylle med andre mønter, som passer i størrelse med en dansk 1 krone. Eller trylle en knap om til en mønt.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: