Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Mandag 19. august kl. 12-17.
Tirsdag 27. august kl. 14-17.
Onsdag 28. august kl. 12-15.

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

Miljøvenlig pakning

   

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Silly Wand

Silly Wand Forstør

Ny vare

Silly Wand er til dig, der laver børneshows? Med denne tryllestav er du sikker på en grin hos publikum. To tryllestave, ca 20 cm. lange bliver hurtigt tryllet om til fjollet bøjelig tryllestav, der er ca 73 cm lang. Leveres med et engelsk hæfte med 101 gags, vittigheder mm, som du kan lave med denne sjove tryllestav. Der er masser .... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

245,00 DKK inkl. moms

Silly Wand er til dig, der laver børneshows? Med denne tryllestav er du sikker på en grin hos publikum. To tryllestave, ca 20 cm. lange bliver hurtigt tryllet om til fjollet bøjelig tryllestav, der er ca 73 cm lang. Leveres med et engelsk hæfte med 101 gags, vittigheder mm, som du kan lave med denne sjove tryllestav. Der er masser af muligheder for at kombinere denne tryllestav med andre numre i dit show.

Silly Billys egen favorit er at give den til en hjælper i et børneshow. Den strækker sig ud, og alle griner. Lav sjove ting med tryllestaven (se de 101 forslag i hæftet). Så siger du: "Staven kan være lang eller kort. I dette trick skal den være kort." Skub staven sammen til 20 cm. Ræk staven til barnet, vend ryggen til for at finde en rekvisit, og barnet strækker tryllestaven ud! Alle hans venner vil elske det! Han er bedre end tryllekunstneren. Dette er en klassisk "Magician in Trouble" rutine. Gå tilbage til barnet og gentag, at tryllestaven til dette trick skal være kort. Skub den sammen igen. Vend ryggen til, og barnet trækker den ud igen! Utrolig sjovt! Også de voksne vil grine!

Der medfølger 2 stk. tryllestave i pakken!

30 andre produkter i den samme kategori: