Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Tootsie Pops

Tootsie Pops Forstør

Ny vare

Du rækker ned i en papirpose og tager en Tootsie Pop (slikkepind) op og viser den til publikum. Du lægger den ned i papirposen igen og viser derefter en anden Tootsie Pop. Du lægger også den ned i posen igen og tager en 3. Tootsie Pop op. Du lægger også denne ned igen og tager en 4. Tootsie Pop ud. Du lægger denne i lommen. Derefter tager du en Tootsie ...

Flere detaljer

På lager

225,00 DKK inkl. moms

Du rækker ned i en papirpose og tager en Tootsie Pop (slikkepind) op og viser den til publikum. Du lægger den ned i papirposen igen og viser derefter en anden Tootsie Pop. Du lægger også den ned i posen igen og tager en 3. Tootsie Pop op. Du lægger også denne ned igen og tager en 4. Tootsie Pop ud. Du lægger denne i lommen. Derefter tager du en Tootsie Pop mere op og lægger også den i lommen. Du giver nu posen med de to resterende Tootsie Pops til din hjælper. Overraskelsen er stor - for posen er tom.

Leveres komplet med 2 Tootsie Pops med gimmick, 4 ægte Tootsie Pops, der matcher, 3 brune papirposer og instruktionsark.

Bemærk: farve / smag af Tootsie Pops kan variere.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også