Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Superheroes by Quique Marduk

Superheroes by Quique Marduk Forstør

Ny vare

Superheroes by Quique Marduk er en ret nem - men også en rigtig sjov rutine. Du beder en dreng om at hjælpe dig. Du viser ham en notesbog med ansigter på forskellige superhelte. Du forklarer drengen, at han skal vælge en af dem, og at du vil prøve at finde ud af, hvem han har valgt....

Flere detaljer

På lager

495,00 DKK inkl. moms

Superheroes by Quique Marduk er en ret nem - men også en rigtig sjov rutine. Du beder en dreng om at hjælpe dig. Du viser ham en notesbog med ansigter på forskellige superhelte. Du forklarer drengen, at han skal vælge en af dem, og at du vil prøve at finde ud af, hvem han har valgt.

For ikke at snyde og se, hvad drengen vælger, tager tryllekunstneren en stor papirpose på hovedet. Drengen vælger een superhelt, og tryllekunstneren nævner, uden at tage posen af, nogle af heltene. Til sidst tager han papirposen af hovedet og overraskelsen hos publikum er stor: For ansigtet han har nemlig en maske af den valgte superhelt!

Dette er Hulk-versionen af dette trick. Notesblokken er A5 størrelse.

30 andre produkter i den samme kategori: