Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

The Purple Orange Eater

The Purple Orange Eater Forstør

Ny vare

Purple Orange Eater: I dette fine trick ændrer et grønt snørebånd på ca. 70 cm farve  til orange. Fortæl historien om et lille monster, der elskede appelsiner, mens du illustrerer fortællingen med snørebånd. Træk det ORANGE snørebånd gennem den ene hånd, hvor den skifter farve til LILLA. Børnene tror, at du har det orange....

Flere detaljer

På lager

90,00 DKK inkl. moms

Purple Orange Eater: I dette fine trick ændrer et grønt snørebånd på ca. 70 cm farve til orange. Fortæl historien om et lille monster, der elskede appelsiner, mens du illustrerer fortællingen med snørebånd. Træk det ORANGE snørebånd gennem den ene hånd, hvor den skifter farve til LILLA. Børnene tror, at du har det orange snørebånd "i hånden". Men nej - det er GRØNT! Til slut trækker du det manglende orange snørebånd op fra lommen. Men det er ikke alt - pludselig S-T-R-Æ-K-K-E-R du det orange snørebånd fra 70 cm til det er næsten 150 cm langt, mens du slutter den søde historie om at dele med andre. Du får de snørebånd og gimmicks sammen med en grundig forklaring og underholdende historie.

Rutinen er lavet af den kendte amerikanske børneunderholder David Ginn.

Tricket kendes også under navne som Chameleon Shoelace og Color Changing Shoelace. På videoen ser du David Ginn lave en anden variant med snørebånd i andre farver.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også