Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli måned er der ikke faste åbningstider. Men skriv eller ring på 60838100 - vi er nogle dage på kontoret for at ekspedere ordrer.

Netbutikken er altid åben.
- i skolernes ferie vil ekspeditionstiden være længere end normalt: op til en uge.

   

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Russian Rings

Nyhed Russian Rings Forstør

Ny vare

Russian Rings fra Laflin Magic. Du viser 3 sorte ringe - men en for en forvandles de til meget flotte ringe i mange farver: En virkelig flot effekt.

Det ser ud til, at du skal være meget fingerfærdig, for tricket ser ret utroligt ud, Det tager dog ikke lang tid at lære tricket....

Flere detaljer

På lager

375,00 DKK inkl. moms

Russian Rings fra Laflin Magic. Du viser 3 sorte ringe - men en for en forvandles de til meget flotte ringe i mange farver: En virkelig flot effekt.

Det ser ud til, at du skal være meget fingerfærdig, for tricket ser ret utroligt ud, Det tager dog ikke lang tid at lære tricket.

NB: Disse ringe er lidt tyndere end den tidligere udgave fra Laflin Magic. Dette betyder, at ringene bøjer lidt nemmere. Derfor sælges disse ringe til en lavere pris. Ringene fungerer dog virkeligt godt, men er knap så god kvalitet som den tidligere udgave.

Du får de flotte ringe, en sort bæretaske og instruktioner på engelsk på den medfølgende DVD. Ringene er ca. 30 cm i diameter. 

30 andre produkter i den samme kategori: