Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
tirsdag 25. februar kl. 14.00-17.00

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Funny Rabbit

Funny Rabbit Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren viser publikum Funny Rabbit - en hvid kanin, der står på en fod. Han viser så et firkantet hylster tomt og sætter det ned over den hvide kanin. Så stiller han tilskuerne et enkelt spørgsmål: hvilken farve har kaninen? Alle vil sige, at den er hvid ... men når han viser kaninen igen, er den brun! Publikum, især børn, vil først blive.....

Flere detaljer

På lager

495,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren viser publikum Funny Rabbit - en hvid kanin, der står på en fod. Han viser så et firkantet hylster tomt og sætter det ned over den hvide kanin. Så stiller han tilskuerne et enkelt spørgsmål: hvilken farve har kaninen? Alle vil sige, at den er hvid ... men når han viser kaninen igen, er den brun! Publikum, især børn, vil først blive overrasket over, at kaninen skifter farve. Så viser tryllekunstneren effekten igen, og får den brune kanin til at skifte tilbage til hvid. Denne gang vil tilskuerne begynde at forstå, hvordan tricket fungerer, og begynder at råbe - "kaninen er hvid på den ene side og brun på den anden, og du vender den bare om".
Men lige når alle tror, at de har afsløret tricket, drejer tryllekunstneren kaninen rundt og viser, at på sin anden side er der en sød lille mus!

Hylsteret er 27,5 x 12,5 x 4 cm. Der medfølger forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: