Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Baffling Blocks

Baffling Blocks Forstør

Ny vare

Baffling Blocks - trylleri med Lego klodser.
Har du nogensinde lavet et paddle trick med legetøj? Den canadiske TV-stjerne og tryllekunstner, Eric Leclerc, har gjordt det! Det er et flot trick, der er sjovt at udføre overfor både børn og deres familier. Du fortæller dem, at du har lavet dit første magiske trick af LEGO klodser. Det virker...

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

250,00 DKK inkl. moms

Baffling Blocks - trylleri med Lego klodser.
Har du nogensinde lavet et paddle trick med legetøj? Den canadiske TV-stjerne og tryllekunstner, Eric Leclerc, har gjordt det! Det er et flot trick, der er sjovt at udføre overfor både børn og deres familier. Du fortæller dem, at du har lavet dit første magiske trick af LEGO klodser. Det virker troværdigt, fordi du bruger Lego klodser, som alle kender!

Se i videoen, hvordan Eric Lederc udfører Baffling Blocks for børn i alle aldre ved hjælp af nogle moves (bevægelser), der snyder selv dig! Troede du, at paddle tricks (også kendt som Hod Rod) var passé? Nej da! Eric har mange kreative måder til at forcere en bestemt farven, ændre farven og endda få hele padlen til at forsvinde og dukke op igen!

Du får en padle, der er ca. 18 cm lang og 12 ekstra firkantede Lego klodser, så du kan ændre farve til rød, blå eller grøn. Videoinstruktionerne indeholder forklaringer, lavet i studiet, og flere af Eric's live-præsentationer. Så der kan du lære at optimere din præsentation og få langt bedre respons fra dit publikum. Det bedste af det hele er, at dette er en effekt, der er nem at blive god til. Du behøver ikke at resette tricket, og det kan undersøges, hver gang du optræder med det.

Uanset om du er proff, eller du leder efter en ny rekvisit til at underholde de børn, du kender, kan du med Baffling Blocks overraske børn og barnlige sjæle hurtigere, end de kan sige "Jeg elsker LEGO. "
"As soon as I saw it I fell in love with it, and I’ve never been a huge fan of the hot rod trick. This has changed my mind completely. " 
- Paul Romhany, Vanish Magazine

30 andre produkter i den samme kategori: