Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Flyvefisken

Flyvefisken Forstør

Ny vare

Flyvefisken eller Codology, som den også kaldes, er et af verdens bedste børne- og familietrick. Der er super til både salon og scenetrylleri. 
Du tager en plastikstav (ca 37 cm lang) med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en fisk. Du tager staven om bag ryggen og frem igen, og stor magi - for fisken er nu hoppet over på den højre snor. Publikums begejstring er ikke....

Flere detaljer

På lager

595,00 DKK inkl. moms

Flyvefisken eller Codology, som den også kaldes, er et af verdens bedste børne- og familietrick. Der er super til både salon og scenetrylleri.
Du tager en plastikstav (ca 37 cm lang) med 3 reb igennem. På snoren til venstre sidder en fisk. Du tager staven om bag ryggen og frem igen, og stor magi - for fisken er nu hoppet over på den højre snor. Publikums begejstring er ikke overvældende. Det forstår du ikke og tager atter staven om bag ryggen – og straks flyver fisken tilbage. Og fisken kan bytte plads igen og igen. Men publikum er overbevist om, at det er mere snyd end magi, og at tryllekunstneren bare vender staven om. Du holder nu staven frem foran dig. Og lige for øjnene af publikum flyver fisken ind på den midterste snor. Til sidst må du dog indrømme, at du har snydt lidt - for du bruger hele 3 fisk (som pludselig hænger i hver sin snor).

Her er effektiv magi i høj kvalitet, der kan formes til lige den rutine, der bedst passer til dig. Du kan hurtigt lære den magiske teknik. Så her kan du virkelig koncentrere dig om præsentationen.
Flyvefisken (Codology) er et kvalitetstrick fra Kovari i England.

30 andre produkter i den samme kategori: