Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Tirsdag 22. juni kl. 14.00-17.00
Onsdag 30. juni kl. 14.00-17.00

Hvis du gerne vil hente varer en anden dag - skriv eller ring på 60838100.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
    

Mest solgte

Bicycle Glory Gaff Deck

Bicycle Glory Gaff Deck Forstør

Ny vare

Den første udgave af Bicycle Glory Gaff Deck blev fuldstændigt udsolgt, men er nu tilbage - og bedre end nogensinde! Alle de bedste kort fra den forrige udgave er inkluderet, og nu er der også nogle supervisuelle og innovative effekter tilføjet. Denne gang får du desuden en 30 minutters instruktionsvideo (på engelsk) og et sæt med tilbehør til at lave nogle seje gimmick kort!.....

Flere detaljer

185,00 DKK inkl. moms

Den første udgave af Bicycle Glory Gaff Deck blev fuldstændigt udsolgt, men er nu tilbage - og bedre end nogensinde! Alle de bedste kort fra den forrige udgave er inkluderet, og nu er der også nogle supervisuelle og innovative effekter tilføjet. Denne gang får du desuden en 30 minutters instruktionsvideo (på engelsk) og et sæt med tilbehør til at lave nogle seje gimmick kort!

Dette kortspil er en samling af specialkort, der passer til dine normale Bicyclekort. Denne æske indeholder mere end 30 visuelle magiske effekter, inklusive den velkendte Three Card Monte, Royal Flush, Vanish Pack, Kiss card, LOVE card, Finger Print card osv. Det har også gode trickkort, der kan skabe flotte visuelle effekter, såsom kort med røg, kort med sløret motiv, paw kort, QR-kodekort, Fusion card osv.

Der er også nogle innovative effekter i denne udgave. F.eks. en blomst, der kommer frem, eller Rubiks Cube, der visuelt gendanner i hænderne på en Ruder konge, et meget specielt guillotinekort og så videre.

Derudover er der et antal kort uden specialeffekter såsom et kort med et spørgsmålstegn, en pil, nogle ESP kort osv.

Der er virkelig noget for enhver smag i dette Gaff spil. Med over 30 mulige effekter, en ekstra instruktionsvideo og et tilbehørssæt med bl.a. usynlig tråd er det mere end pengene værd!

Kortene er trykt af USPCC. Bicycle rider back design i pokerstørrelse.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også