Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Happy Santa Blendo Set

Happy Santa Blendo Set Forstør

Ny vare

Happy Santa Blendo Set: Et af de flotteste silketørklæder af julemanden, der nogensinde er lavet. Det kan bruges af tryllekunstnere, klovne, julemænd i deres juleshows! Du klemmer fire tørklæder - rød, hvid, grøn og sort - sammen, og åbner derefter hænderne for at vise et iøjnefaldende tørklæde med julemanden på en grøn baggrund! Størrelse 90 x 90 cm....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

295,00 DKK inkl. moms

Happy Santa Blendo Set: Et af de flotteste silketørklæder af julemanden, der nogensinde er lavet. Det kan bruges af tryllekunstnere, klovne, julemænd i deres juleshows! Du klemmer fire tørklæder - rød, hvid, grøn og sort - sammen, og åbner derefter hænderne for at vise et iøjnefaldende tørklæde med julemanden på en grøn baggrund! Størrelse 90 x 90 cm.

Grafikeren Dena Wade har, i samarbejdet med David Ginn, designet denne flotte julemand - som vi husker ham fra vores barndom. Du får et komplet set med tørklædet med julemanden (90 x 90 cm), og fire tørklæder (30 x 30 cm) i rød, hvid, grøn og sort plus forklaring til rutinen.
Du kan også få et barn til at lægge de fire små tørklæder i en change bag eller et andet trylleapparat, og derefter fremtrylle det store tørklæde med julemanden. En magisk transformation.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: