Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Bicycle - Gaff Cards

Bicycle - Gaff Cards Forstør

Ny vare

Her er nogle sjove og usædvanlige Bicycle - Gaff Cards.

- Et kort vælges og blandes tilbage i bunken. En kvindelig tilskuer puster et kys i retning mod bunken. På magisk vis finder tryllekunstneren det valgte kort og viser, at hendes kys nu er på kortet!
- Du lægger et kort som en forudsigelse på bordet. Du beder .... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

60,00 DKK inkl. moms

Her er nogle sjove og usædvanlige Bicycle - Gaff Cards.

- Et kort vælges og blandes tilbage i bunken. En kvindelig tilskuer puster et kys i retning mod bunken. På magisk vis finder tryllekunstneren det valgte kort og viser, at hendes kys nu er på kortet!
- Du lægger et kort som en forudsigelse på bordet. Du beder en af tilskuerne om at slå med en terning, læg det antal, terningen viser, sammen med tallet på den modsatte side af terningen, og del det samlede antal med to. Desværre er resultatet tre en halv, så det ser ud til at være umuligt, at forudsigelsen kan være rigtig ... indtil kortet vendes - og det viser spar tre en halv!
- Du viser et kort og siger, at det lige er blevet trykt, og at blækket stadig er vådt ... du fortsætter derefter med på magisk vis at tvære det helt ud!
- Vis et kort, og ryst derefter hurtigt, så tilskuerne nu bare kan se et sløret billede. Når du holder op med at ryste det, vil kortet fortsat se sløret ud!
- Vis hjerter dame, slå et slag med kortet, og damen begynder at falme. Med endnu et slag falmer det endnu mere. Med et sidste slag forsvinder damen helt, og du står kun tilbage et blankt kort!
- En tilskuer vælger et kort. Derefter peger du på en konvolut (medfølger ikke), og fortæller med stolthed, at der inden i konvolutten er det kort, som tilskueren valgte! Når konvolutten åbnes, er der et kort med tryk af alle 52 kort! Efter en kort joke vendes kortet, og på den anden side ... er tilskuerens valgte kort!
- Efter tilsyneladende at have fundet det forkerte kort, gnider tryllekunstneren på hjørnet af et kort og ændrer det til det kort, som tilskueren havde valgt!

Sættet indeholder: et kort med et kys - spar tre en halv - frisk malingskort - et sløret kort - en meget falmet hjerter dame - kort med 52 kort, med et klimaks - metamorfose (forvandling) af indeks på kortet.
Ud over specialkortene får du et almindeligt Bicycle kortspil med blå bagside.

Alle gaff kortene er printet af USPCC.
Kortene har Bicycle Rider back.
Der medfølger idéer til, hvordan man bruger kortene!

#tryllerekvisitter, #tryllekunstner, #trylleri, #tryllenummer, #trylleeffekt

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: