Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Socks by Michel Huot

Socks by Michel Huot Forstør

Ny vare

Michel Huots SOCKS er mentalisme, som både fanger opmærksomheden og er sjovt. SOCKS er enkel og stærk: du viser to sæt kort, hvorpå der er sokker med forskellige farver og design. Du forklarer, at tilskueren skal vælge to sokker, og at du håber, at tilskueren kan finde det eneste perfekte match. Når du vender dem om to ad gangen, viser du, at hvert par ikke passer..... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

345,00 DKK inkl. moms

Michel Huots SOCKS er mentalisme, som både fanger opmærksomheden og er sjovt. SOCKS er enkel og stærk: du viser to sæt kort, hvorpå der er sokker med forskellige farver og design. Du forklarer, at tilskueren skal vælge to sokker, og at du håber, at tilskueren kan finde det eneste perfekte match. Når du vender dem om to ad gangen, viser du, at hvert par ikke passer sammen. Når tilskueren siger stop, placerer du deres valgte kort til siden med forsiden nedad. Og du viser resten af sokkerne, som heller ikke passer sammen.

Tilskueren vender de to valgte sokker og det viser sig, at de heller IKKE stemmer overhovedet: gule stjerner på den ene sok og lilla striber på den anden. Men du løfter derefter dine bukseben for at afsløre, at du har de helt tilsvarende sokker, som tilskueren netop har valgt. Dette kommer som en kæmpe overraskelse. Dette trick er ikke et kort- eller mønt- eller reb-trick. Det er et mentaltrick med en beklædningsgenstand, og det er noget, alle kan forholde sig til.

Til knipser du og viser, at sokkerne nu passer perfekt sammen parvis!

SOCKS leveres med alt hvad du har brug for, inklusive sokker, specialprintede kort og en smuk holder til at have kortene i. Tricket er nemt at lave og fylder næsten ingenting i  lommen eller tasken. Der medfølger et link til en detaljeret engelsk instruktionsvideo.

Vi har endda inkluderet en BONUS-effekt, hvor du forudsiger et valgt kort i bunden af ​​de sokker, du har på. Både sokkerne og de specialtrykte kort er af høj kvalitet og lavet til at holde til masser af forestillinger.

Socks har fået mange gode anmeldelser med på vejen:

"SOCKS is a fun, interactive routine with a killer surprise ending they won't forget!"
- Richard Sanders

"Michel Huot's SOCKS knocked mine right off my feet! So clever and simple with a fun and organically visual payoff, this piece will play just as strongly in a corporate strolling environment as it will in a casual private party. Michel's performance and explanation made me smile from start to finish. Just great!"
- Francis Menotti

"SOCKS knocks my socks off. It's funny, mysterious, and not at all difficult. I will use it, so will you."
- Marc Salem

"SOCKS is unique and super strong. It is so rare to have something that combines magic, comedy and surprise in such a powerful way for the close-up/parlor performer. This is going right into my repertoire!"
- Marc Desouza

"If you are looking for something fun and different, that has at least two really strong finishes then this is a great choice." 
-Paul Romhany, *Reviews Vanish Magazine

30 andre produkter i den samme kategori: