Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Combo Cups & Balls Aluminium

Combo Cups & Balls Aluminium Forstør

Ny vare

Combo Cups & Balls er meget elegante. Dette trick er en af de ældste og mest berømte effekter indenfor trylleriet. Og Chop Cup er en variant af det klassiske Cups and Balls-trick.

Tryllekunstneren viser tre tomme bægre og placerer dem på bordet. Han slår let på det ene bæger med sin stav, løfter bægeret og viser, at der er en lille bold under. Bolden forsvinder...

Flere detaljer

På lager

225,00 DKK inkl. moms

Combo Cups & Balls er meget elegante. Dette trick er en af de ældste og mest berømte effekter indenfor trylleriet. Og Chop Cup er en variant af det klassiske Cups and Balls-trick.

Tryllekunstneren viser tre tomme bægre og placerer dem på bordet. Han slår let på det ene bæger med sin stav, løfter bægeret og viser, at der er en lille bold under. Bolden forsvinder - for at dukke op igen under et andet bæger! Den lægges igen under koppen, men det magiske slag får den til at forsvinde og kommer frem under koppen i den anden side.

Han opdager en anden bold og den forsvinder igen og derefter en tredje. Og når han løfter det sidste bæger, er alle tre kugler under det. Eller endnu bedre: han producer et løg, en citron og en kartoffel fra bægeret som et klimaks. Der findes mange variationer og rutiner. De kan findes i tryllebøger, på YouTube mm. Bægerne er uden samlinger, lavet af  aluminium, og den ene har en indbygget gimmick.

Desuden får du fire små røde hæklede bolde.

Kaldes også bægerspillet.

30 andre produkter i den samme kategori: