Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.
   

 

Mest solgte

Topsy Turvy Soda

Topsy Turvy Soda Forstør

Ny vare

Topsy Turvy Soda - en god og sjov rutine til dit børneshow.

Tryllekunstneren får et barn til at hjælpe. Begge har en flaske og et metalrør. Begge holder en flaske i bunden og røret ovenfra med tommelfingeren indeni og 3 fingre udenfor. Flaskerne er dækket. Mens begge holder røret med den ene hånd på toppen og den anden hånd i bunden, drejer de begge flaskerne og rørene tre....

Flere detaljer

På lager

495,00 DKK inkl. moms

Topsy Turvy Soda - en god og sjov rutine til dit børneshow.

Tryllekunstneren får et barn til at hjælpe. Begge har en flaske og et metalrør. Begge holder en flaske i bunden og røret ovenfra med tommelfingeren indeni og 3 fingre udenfor. Flaskerne er dækket. Mens begge holder røret med den ene hånd på toppen og den anden hånd i bunden, drejer de begge flaskerne og rørene tre gange. Tryllekunstneren løfter sit rør og viser, at hans flaske nu vender rigtigt, men desværre vender barnets flaske med bunden i vejret.

Tryllekunstneren beder barnet om at vende flasken og gøre det igen. Tryllekunstneren og barnet starter forfra, men denne gang - efter at have vendt tre gange - tager tryllekunstneren to fingre og trækker sin flaske ud ved halsen, mens barnet kæmper for at få fingrene omkring sin flaske, der stadig vender på hovedet. Tryllekunstneren og barnet prøver igen, men det fungerer ikke.

Endelig får tryllekunstneren barnet til at holde hans flaske og rør. Røret løftes for at vise, at flasken vender rigtigt, og når han bruger tryllestaven og løfter røret igen, vender flasken på hovedet! Barnet har lavet TRYLLERI!

Tricket hedder også Tricky Bottles el. Trick Bottles.

Fra Kandu Magic.

30 andre produkter i den samme kategori: