Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er altid åben.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Paintbrush Pandemonium

Nyhed Paintbrush Pandemonium Forstør

Ny vare

Paintbrush Pandemonium - en virkelig sjov gag, der passer til forskellige rutiner, hvori der indgår farver. F.eks. Malebogen. Og det skaber lidt kaos, som det usædvanlige engelske ord pandemonium antyder.

Du viser en lille kasse fuld af små pensler. Du forklarer, at hver pensel har en speciel opgave. Mens du holder boksen, begynder en af penslerne langsomt at krybe op af kassen....

Flere detaljer

På lager

475,00 DKK inkl. moms

Paintbrush Pandemonium - en virkelig sjov gag, der passer til forskellige rutiner, hvori der indgår farver. F.eks. Malebogen. Og det skaber lidt kaos, som det usædvanlige engelske ord pandemonium antyder.

Du viser en lille kasse fuld af små pensler. Du forklarer, at hver pensel har en speciel opgave. Mens du holder boksen, begynder en af penslerne langsomt at krybe op af kassen (som i Silver Sceptre.) Du skubber den ned igen, og den stiger igen. Den flyver derefter ud af kassen og ned på gulvet. Når du lægger den tilbage, falder den gennem bunden og ned på gulvet igen. Du forklarer publikum, at der er en trylleformular, der stopper for magien, så penslerne står stille. Du får publikum til at råbe trylleformularen, og alle penslerne flyver pludseligt ud af kassen til alle sider!

Åh nej! Jeg må have givet jer den forkerte tryllerformular. Nu får du en assistent, der hjælper dig med at hente børsterne og sætte dem tilbage i kassen. Han/hun rækker dem tilbage til dig. Når du lægger dem i kassen, skal du lade en falde bag kassen, så det ser ud, som om den faldt igennem kassen ... Når din hjælper vender sig for at hente den, lader du et par pensler mere falde på gulvet, gerne et par stykker bag ved hjælperen. Dette giver en godt grin fra publikum. Når alle pensler er sat tilbage i kassen, går du og din hjælper videre med et andet trick - gerne et trick, der noget med farver at gøre. Du kan evt. give en pensel til hjælperen som tak for at have gjort et godt stykke arbejde.

Der medfølger forklaring på engelsk. Fra Kandu Magic.

30 andre produkter i den samme kategori: