Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Blow Out

Blow Out Forstør

Ny vare

I dette tryllenummer, Blow Out, taler du om, hvordan trylleri kan påvirke virkeligheden, og du viser en tilskuer 4 kort. Hvert kort har et smukt billede af en tændt tændstik på. Kortene vises et efter et og placeres med forsiden ned på tilskuernes håndflade. Nu tænder tryllekunstnerne en rigtig tændstik, og efter at have lade flammen brænde i et par.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

135,00 DKK inkl. moms

I dette tryllenummer, Blow Out, taler du om, hvordan trylleri kan påvirke virkeligheden, og du viser en tilskuer 4 kort. Hvert kort har et smukt billede af en tændt tændstik på. Kortene vises et efter et og placeres med forsiden ned på tilskuernes håndflade. Nu tænder tryllekunstnerne en rigtig tændstik, og efter at have lade flammen brænde i et par sekunder, puster han den ud. Han forklarer, at denne enkle handling er påvirket af trylleri på kortene. De kort, som tilskueren havde, vendes rundt. Og det er utroligt: på hver af dem er der nu billedet af en tændstik, der lige er blevet blæst ud!

Det er mere end et trick. Det er en smuk og umulig oplevelse, som dine tilskuere ikke lige vil glemme!

Printet af USPCC på Bicycle kort i pokerstørrelse.
Der medfølger forklaring på engelsk.

30 andre produkter i den samme kategori: