Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Truxa - en biografi af Michael Frederiksen

Truxa - en biografi af Michael Frederiksen Forstør

Ny vare

Truxa - en biografi af Michael Frederiksen: De læsere, der er født i 1970’erne og før, husker sikkert Truxa og Gulli. Truxa trak store overskrifter i Skandinavien, ryddede forsider i 5 årtier og var en sand mester til PR (public relations). Han var en pionér inden for TV-mediet i Norden og udnyttede pressen til sin fordel, nøjagtigt som den ungarske tryllekunstner Harry Houdini....

Flere detaljer

På lager

199,00 DKK inkl. moms

Truxa - en biografi af Michael Frederiksen: De læsere, der er født i 1970’erne og før, husker sikkert Truxa og Gulli. Truxa trak store overskrifter i Skandinavien, ryddede forsider i 5 årtier og var en sand mester til PR (public relations). Han var en pionér inden for TV-mediet i Norden og udnyttede pressen til sin fordel, nøjagtigt som den ungarske tryllekunstner Harry Houdini gjorde i starten af 1900-tallet. Han fik gennem-trumfet politiske beslutninger til fordel for alle artister i Danmark, omgikkes de kongelige, og hans netværk dækkede især underholdningsindustrien i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Truxa er derfor svær at ignorere og fortjener en plads i kulturhistorien. Beretningen om Truxa er også beretningen om især dansk og svensk kulturhistorie fra 1930’erne til 1990’erne, da han møder mange talentfulde mennesker på sin vej.

Bogen er på dansk. Skrevet af Michael Frederiksen, der siden 1998 har arbejdet som tryllekunster, foredragsholder, forfatter, med teambuilding og meget andet.

"Detta är den utförligaste boken om det kända tankeläsarparet som jag läst. Vi får följa Erik Kurt Bang/Truxa från födseln 7 november 1919 till hans bortgång den 12 september 1996. Hans livslånga partner på scenen och hustru nr 2 Gulli var född 7 mars 1925 och dog 30 juni 1997. Michael har skrivit en fängslande och intressant bok om paret, och han har hittat uppgifter som i alla fall för mig var nya. Jag rekommenderar boken på det varmaste till alla som vill veta det mesta om det kända paret Truxa."
-Christer Nilsson, Sveriges Magi Arkiv

"...en sober, sikker gennemgang af et spændende og spraglet artistliv. Og bogen er rigt illustreret med fotos, plakater og avisannoncer. Der ligger et omfattende og grundigt researcharbejde bag. Og Cirkusmuseet har – igen – vist sig som en guldgrube, når der skal hentes historisk kildemateriale frem. Det er lykkeligt, at hans minde bevares. Og det er glædeligt, at der stadigvæk skrives cirkusbøger af kvalitet. Bogen fortjener at blive læst, fordi den giver et fint indblik i en svunden tid, og fordi den fastholder mindet om en tryllekunstner, som – måske – var den største i sin generation."
- Jørgen Lorenzen, anmeldt for Danske Cirkusvenner/Cirkusbladet 

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: