Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Smoke 3 Electronic

Smoke 3 Electronic Forstør

Ny vare

Med Smoke 3 Electronic kan du fremstille røg fra dine bare hænder! En enkel forsvinden er nu ægte magi, ikke kun fingerfærdighed. Røgskyen skaber ikke kun det magiske øjeblik - men den gør det endnu stærkere. Ting forsvinder ikke bare, de opløses - og går langsomt i glemmebogen. Reaktionen fra publikum vil overstige dine... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

495,00 DKK inkl. moms

Med Smoke 3 Electronic kan du fremstille røg fra dine bare hænder! En enkel forsvinden er nu ægte magi, ikke kun fingerfærdighed. Røgskyen skaber ikke kun det magiske øjeblik - men den gør det endnu stærkere. Ting forsvinder ikke bare, de opløses - og går langsomt i glemmebogen. Reaktionen fra publikum vil overstige dine forventninger! Du vil med Smoke 3 være i stand til live at lave det, som tilskuerne har set på tv og i film. Ny og forbedret Mist Ultra Smoke 3 Elektronic. Ingen reset. Og ingen problemer med vinkler.
Der medfølger de nødvendige gimmicks til flere hundrede røgskyer- og engelsk forklaring på DVD.

30 andre produkter i den samme kategori: