Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

Chop Cup plastik

Chop Cup plastik Forstør

Ny vare

Chop Cup plastik er en billig udgave af denne gode close-up effekt. Med Chop Cup kan du udføre mange Cups and Balls rutiner ved hjælp af et enkelt bæger. På magisk vis trænger kuglen på ind i et bæger, eller vises under eller forsvinder fra et bæger. Det har en gimmick, som kombineret.....

Flere detaljer

På lager

40,00 DKK inkl. moms

Chop Cup plastik er en billig udgave af denne gode close-up effekt. Med Chop Cup kan du udføre mange Cups and Balls rutiner ved hjælp af et enkelt bæger. På magisk vis trænger kuglen på ind i et bæger, eller vises under eller forsvinder fra et bæger. Det har en gimmick, som kombineret med din rutine får det til at se meget magiske ud.

Du får et Chop Cup bæger i plastik og et sæt med 2 kugler, så du kan udføre den rutine, som står beskrevet i den illustrerede forklaring, som også medfølger. Den er på engelsk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: