Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 
  

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:

I juli har vi ikke faste åbningstider - ring gerne.
Ellers efter aftale - skriv eller ring på 60838100

Netbutikken er naturligvis altid åben.
Fra 3/7 til 19/7 er der længere ekspeditionstid end normalt - op til omkring en uge. Hvis du har brug for noget med kort varsel, så skriv eller ring, så forsøger vi at finde en løsning.

Miljøvenlig pakning

   

Anmeld os på Google

Mest solgte

Tilbud

Følg os på Facebook

Wand Explosion

Nyhed Wand Explosion Forstør

Ny vare

Wand Explosion: Du viser en lille kasse fuld af små tryllestave. Du forklarer, at det altid er godt at have masser af magiske tryllestave med i dit show. Mens du holder boksen, begynder en af trylle​​stavene langsomt at løfte sig op af kassen. Du skubber den ned, men den stiger opad igen. Dette kan du hele tiden selv kontrollere. Du får hjælp af en... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

595,00 DKK inkl. moms

Wand Explosion: Du viser en lille kasse fuld af små tryllestave. Du forklarer, at det altid er godt at have masser af magiske tryllestave med i dit show. Mens du holder boksen, begynder en af trylle​​stavene langsomt at løfte sig op af kassen. Du skubber den ned, men den stiger opad igen. Dette kan du hele tiden selv kontrollere.

Du får hjælp af en assistent på scenen. Du forklarer hjælperen, at der er en magisk trylleformular, der slukker for magien i tryllestavene, så de står helt stille. Sammen med hjælperen råber du trylleformularen, og alle tryllestavene eksploderer pludseligt ud af kassen og ud på gulvet. Åh nej! Jeg må have givet dig den forkerte trylleformular.

Du får assistenten til at hjælpe dig med at hente tryllestavene og sætte dem tilbage i kassen. Den ene falder dog hele tiden ud af bunden, så du fortæller ham/hende, at "Du mangler en." Når han/hun giver den til dig, falder der en anden ud af bunden. Dette er meget sjovt for børnene!

Når alle tryllestavene endeligt er placeret i kassen, vælger ​​barnet en af tryllestavene, som skal bruges, når I skal udføre det næste trick, og hjælperen får derefter tryllestaven som en gave som tak for at have været en god hjælper.

Leveres komplet med specialbygget PVC-kasse, de nødvendige gimmicks, så tryllestavene dels kan løfte sig op af kassen, dels lave en eksplosion, og dels falde igennem kassen. Desuden medfølger 18 mini plastik tryllestave og en detaljeret forklaring på engelsk.

Wand Explosion er endnu en af de sjove effekter fra Kandu Magic i USA.

30 andre produkter i den samme kategori: