Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Hestesko puzzle

Hestesko puzzle Forstør

Ny vare

Denne sjove Hestesko puzzle stammer tilbage Det Vilde Vesten i Amerika. Her var heste den eneste transportform. Dengang måtte cowboys gøre, hvad de kunne for at forhindre, at deres heste blev stjålet. Det fortælles, at en cowboy havde ideen om, at en hestesko skulle fungere som..... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

115,00 DKK inkl. moms

Denne sjove Hestesko puzzle stammer tilbage Det Vilde Vesten i Amerika. Her var heste den eneste transportform. Dengang måtte cowboys gøre, hvad de kunne for at forhindre, at deres heste blev stjålet. Det fortælles, at en cowboy havde ideen om, at en hestesko skulle fungere som en lås. Så som historien går, var det udgangspunktet for dette puslespil. Så du skal ikke bare bruge hovedet - du er nødt til at prøve dig frem med denne puzzle for at løse gåden.

Denne flotte udgave kan give dig selv hovedbrud, før du finder løsningen - og du kan få meget sjov ud af at få dine venner og familie til at løse gåden.

30 andre produkter i den samme kategori: