Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Hestesko puzzle

Hestesko puzzle Forstør

Ny vare

Denne sjove Hestesko puzzle stammer tilbage Det Vilde Vesten i Amerika. Her var heste den eneste transportform. Dengang måtte cowboys gøre, hvad de kunne for at forhindre, at deres heste blev stjålet. Det fortælles, at en cowboy havde ideen om, at en hestesko skulle fungere som..... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

115,00 DKK inkl. moms

Denne sjove Hestesko puzzle stammer tilbage Det Vilde Vesten i Amerika. Her var heste den eneste transportform. Dengang måtte cowboys gøre, hvad de kunne for at forhindre, at deres heste blev stjålet. Det fortælles, at en cowboy havde ideen om, at en hestesko skulle fungere som en lås. Så som historien går, var det udgangspunktet for dette puslespil. Så du skal ikke bare bruge hovedet - du er nødt til at prøve dig frem med denne puzzle for at løse gåden.

Denne flotte udgave kan give dig selv hovedbrud, før du finder løsningen - og du kan få meget sjov ud af at få dine venner og familie til at løse gåden.

30 andre produkter i den samme kategori: