Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Jumpossible - Jozo Bozo

Jumpossible - Jozo Bozo Forstør

Ny vare

Jumpossible af den kreative tryllekunstner Jozo Bozo fra Kroatien: Du får to børn op på scenen - og beder dem stille sig på den modsatte side af, hvor du står. Den ene skal holde en konvolut med figurkortet i konvolutten, og den anden skal holde en tom konvolut. Tryllekunstneren hævder, at figuren vil gøre noget utroligt. Ikke kun utroligt, men noget umuligt (IMPOSSIBLE)... (se mere nedenfor) 

Flere detaljer

375,00 DKK inkl. moms

Jumpossible af den kreative tryllekunstner Jozo Bozo fra Kroatien: Du får to børn op på scenen - og beder dem stille sig på den modsatte side af, hvor du står. Den ene skal holde en konvolut med figurkortet i konvolutten, og den anden skal holde en tom konvolut. Tryllekunstneren hævder, at figuren vil gøre noget utroligt. Ikke kun utroligt, men noget umuligt! Og ikke kun umuligt MEN JUMPOSSIBLE!!! Figuren vil hoppe fra den ene konvolut til en anden. Du lægger kortet ned i en konvolut.
Du fortæller, at figuren vil hoppe, men hver gang du åbner flappen, er kortet stadig i konvolutten. Efter nogle få tilsyneladende mislykkede forsøg, tager tryllekunstneren et kort ud af konvolutten - MEN kortet har et hul i midten - i samme form som figuren, og figuren mangler!
I håb om at finde den i den anden konvolut, bliver han overrasket over at se, at den IKKE er deri. Han kigger rundt i rummet efter figuren - det samme gør publikum. Publikum opdager - og det samme gør tryllekunstneren også lidt senere - til sin store overraskelse, at figuren sidder fast på assistentens ryg!

Begrænset - nummereret oplag!

Fås i flere versioner.

Størrelse på kortene: 14,5 x 22 cm.

Du får alt til at udføre dette sjove børnetrick, herunder meget udførlig forklaring på engelsk - og med gode billeder.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også