Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Indian Water Vase

Indian Water Vase Forstør

Ny vare

Indian Water Vase: Du kan bruge denne lille vase, når du holder en tale eller laver et trylleshow. På bordet sætter du et lille glas og vasen. Når du begynder at tale, rømmer du dig og har brug for lidt vand. Du hælder vand op i et glas (lad os se det, med lad være med at sige, at der ikke er mere vand tilbage i vasen). Drik vandet... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

75,00 DKK inkl. moms

Indian Water Vase: Du kan bruge denne lille vase, når du holder en tale eller laver et trylleshow. På bordet sætter du et lille glas og vasen. Når du begynder at tale, rømmer du dig og har brug for lidt vand. Du hælder vand op i et glas (lad os se det, med lad være med at sige, at der ikke er mere vand tilbage i vasen). Drik vandet og fortsæt med at tale. Senere hælder du mere vand i glasset, drikker det og fortsætter med at tale. Gentag trinnene så mange gange som muligt under din tale, og du kan være sikker på, at publikum til sidst er overrasket - og de vil le af denne effekt.

Vasen er lavet af plastik - højde: 13 cm, diameter 7 cm. Leveres med forklaring på engelsk og fransk.

Tricket er en lille version af Lota Vase.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også