Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Areo Floating Light Bulb

Areo Floating Light Bulb Forstør

Ny vare

Du viser Areo Floating Light Bulb - en elektrisk pære. Uden synlig ledning lyser den på mystisk vis, mens du holder den i hånden. Men der sker mere: Du fjerner hånden fra pæren, og den hænger alligevel fast til dine fingerspidser, og derefter svæver den fra hånd til hånd. Så svæver den lodret og vender i luften. Pæren svæver... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

85,00 DKK inkl. moms

Du viser Areo Floating Light Bulb - en elektrisk pære. Uden synlig ledning lyser den på mystisk vis, mens du holder den i hånden. Men der sker mere: Du fjerner hånden fra pæren, og den hænger alligevel fast til dine fingerspidser, og derefter svæver den fra hånd til hånd. Så svæver den lodret og vender i luften. Pæren svæver derefter væk fra dig - op over dit hoved og derefter ned i dine hænder igen. 

Du har dog hele tiden kontrol over pæren. Der bruges ingen tråde. Komplet med svævende gimmick og illustrerede forklaringer på engelsk.

Dette trick er også kendt som Magic Lamp eller Comedy Bulb.

30 andre produkter i den samme kategori: