Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Coin Purse 3.0 - TCC

Coin Purse 3.0 - TCC Forstør

Ny vare

Coin Purse 3.0 - TCC er uundværlig for alle mønt-entusiaster, så du har en flot møntpung, hvor du opbevarer dine mønter og andre små effekter som sponge balls.

TCC PRESENTS har tidligere produceret Coin Purse 1.0 og 2.0. Tryllekunstnere over hele verden elsker både det flotte udseende og størrelsen. Nu præsenterer vi en opgradering til Coin Purse 3.0.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

115,00 DKK inkl. moms

Coin Purse 3.0 - TCC er uundværlig for alle mønt-entusiaster, så du har en flot møntpung, hvor du opbevarer dine mønter og andre små effekter som sponge balls.

TCC PRESENTS har tidligere produceret Coin Purse 1.0 og 2.0. Tryllekunstnere over hele verden elsker både det flotte udseende og størrelsen. Nu præsenterer vi en opgradering til Coin Purse 3.0.

Prototypen på Coin Purse 3.0 kommer fra møntpungen, der blev produceret af Jay Wang omkring 2015, en mønttryller fra Kina. På det tidspunkt kom der et begrænset oplag og var snart udsolgt. Den er meget velegnet til forskellige møntrutiner, og er derfor stadig populær blandt mange mønttryllere.

Nu har TCC PRESENTS foretaget forbedringer på sin originale version, stadig i en flot læderudgave.

Alle, der køber Coin Purse 3.0, vil også få Jay Wangs gratis tutorial, en fantastisk møntrutine, hvor han bruger Coin Purse 3.0.

Den er lille og praktisk (6,2 cm i bredden og 6,5 i højden - inkl håndtaget). Kan stå på bordet uden at den lukke af sig selv. Er let at have med.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: