Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Omega - Max Major

Omega - Max Major Forstør

Ny vare

Omega af Max Major er en virkelig god korteffekt: Du kan på et øjeblik sige nøjagtigt det kort, som din tilskuer har taget af ved - uden at du nogensinde har rørt ved kortspillet!

Du giver en tilskuer et spil kort - og beder hende kigge kortene igennem for at sikre, at alle kortene er forskellige. Hun kan endda blande spillet! Du beder hende om at tage af, hvor hun vil... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

På lager

350,00 DKK inkl. moms

Omega af Max Major er en virkelig god korteffekt: Du kan på et øjeblik sige nøjagtigt det kort, som din tilskuer har taget af ved - uden at du nogensinde har rørt ved kortspillet!

Du giver en tilskuer et spil kort - og beder hende kigge kortene igennem for at sikre, at alle kortene er forskellige. Hun kan endda blande spillet! Du beder hende om at tage af, hvor hun vil - kigge på kortet og husk det.

Du rører aldrig kortspillet. Og tricket er lavet - du ved øjeblikkeligt, hvilket kort hun tænker på!

“Don't be fooled by the simplicity of the prop - the thinking on this is GOLD.”
- Calen Morelli

OMEGA er det ultimative hands-off kortspil til trylleri og mentalisme, close-up og scene. Det bedste af det hele? Kortspillet gør ALT arbejdet for dig! Det hele sker i tilskuerens hænder, og du behøver ALDRIG at røre ved kortene.

Du kan endda forudsige, hvad hjælperen vil gøre, før han gør det. Når du har afsløret det valgte kort, kan du bede ham om at åbne en forudsigelse, du gav ham i begyndelsen - du har ret HVER GANG.

OMEGA er godt testet. Det er blevet udført på scener over hele verden, på LIVE TV på The Today Show, og Neil Patrick Harris fremførte det på The Late Show med James Corden.

Du får Omega - med et specielt rødt Bicycle kortspil og en instruktionsvideo på 40 minutter til streaming af HD (på engelsk).

“This is Mentalism on steroids! I’m a mentalist and can already predict that Omega will be trick of the year.”
- Oz Pearlman

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også