Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben. Fra 30/9 til 5/10 må forventes længere leveringstid end sædvanligt. Varer bliver sendt 6/10.

Mest solgte

NPH Playing Cards - Theory11

NPH Playing Cards Forstør

Ny vare

NPH Playing Cards - et legendarisk spil med premium-spillekort, der udstråler elegance og raffinement. De har været mere end et år undervejs - med flot layout af Neil Patrick Harris.

NPH-spillekort er elegante og visuelt imponerende. Designet er håndlavet med stor opmærksomhed på detaljerne.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

95,00 DKK inkl. moms

NPH Playing Cards - et legendarisk spil med premium-spillekort, der udstråler elegance og raffinement. De har været mere end et år undervejs - med flot layout af Neil Patrick Harris.

NPH-spillekort er elegante og visuelt imponerende. Designet er håndlavet med stor opmærksomhed på detaljerne.
Og der er mere ved kortene, end det umiddelbart ser ud til - nemlig en hemmelig symbolik i kortspillet. Se godt efter, og du kan muligvis opdage endnu mere.
Med en kombination af det kunstneriske er NPH Playing Cards en hyldest til Neil Patrick Harris' forkærlighed for det mystiske, trylleri, spil og teater.

NPH-spillekort har et specielt designet spar es, joker og på kortæsken. Selv indersiden af kassen har et brugerdefineret, elegant guldfoliemønster af Jay Fletcher. Lavet af Theory11.

Kortene er i pokerstørrelse.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: