Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

Mest solgte

Two-Headed Prediction - Christopher T. Magician

Two-Headed Prediction - Christopher T. Magician Forstør

Ny vare

Two-Headed Prediction af Christopher T. Magician er en virkelig sjov rutine, som du kan tilføje til dine børne- og familieshows. Effekten begynder med en skør konkurrence mellem voksne og børn. Du beder de voksne om at give dyrelyde af det dyr, du vælger, fra et spil dyrekort. Derefter bliver børnene bedt om at gøre det samme. De voksne får kun dyr med.... (se mere nedenfor)

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

500,00 DKK inkl. moms

Two-Headed Prediction af Christopher T. Magician er en virkelig sjov rutine, som du kan tilføje til dine børne- og familieshows. Effekten begynder med en skør konkurrence mellem voksne og børn. Du beder de voksne om at give dyrelyde af det dyr, du vælger, fra et spil dyrekort. Derefter bliver børnene bedt om at gøre det samme. De voksne får kun dyr med underlige lyde eller slet ingen lyde - dette giver en sjov og  interaktion. Børnene derimod får dyr, hvor det er meget let at sige deres lyde.

Derefter vælges to kort i håb om, at de passer perfekt ... men det ene kort viser sig at være en giraf, og det andet viser sig at være en zebra. Men vent! Din forudsigelse ... er et to-hovedet udstoppet dyr med et hoved af en zebra og et hoved af en giraf ... PERFEKT! Som en sjov afslutning viser du din anden forudsigelse: begge dyrs bagender!

Denne rutine er vild og sød og med masser af deltagelse fra publikum. Du får Two-Headed Prediction med alt, hvad du behøver for at udføre rutinen:
En tohovedet zebra / giraf, der er ca 25 cm høj
En sjov dobbelt bagende af zebra / giraf, der er ca 10 cm høj
Et sæt specialfremstillede dyrekort
15-minutters instruktionsvideo med Christopher T. Magician - og hans oprindelige rutine

Rutinen nemt mere end fem minutter og er helt let at udføre. Selv om tøjdyr og kort ikke fylder så meget, kan rutinen laves for både et stort og et mindre publikum. Og vigtigst af alt er rutine forskellig fra de fleste andre børnerutine, der er på markedet.

30 andre produkter i den samme kategori: